Betere zichtbaarheid    Gemaakt in België     Gerecyleerde stoffen    Waterdichte tassen     2 jaar garantie     Gratis verzending va. €250

Ik heb als naam voor mijn rugzakken/tassen gekozen voor mijn favoriete steden. Hier een woordje uitleg over waarom deze steden mij nauw aan het hart liggen. 

Brussel - basis rugzak 

Ik studeerde Toerisme in Brussel aan de Erasmus Hogeschool, lang geleden. Elke dag ging ik van mijn kot naar de les met mijn rugzak. Maar ook voor of na de les kwam deze goed van pas om met de metro het centrum te verkennen, te gaan sporten, shoppen in de Nieuwstraat of naar de rommelmarkt op het Vossenplein te gaan. Wat een heerlijke tijd was dat. 

Gent - Rolltop rugzak 

Ik ben opgegroeid in de buurt van Gent. Hier ging ik naar de middelbare school, dansen in de Charlatan of de Vooruit en volgde ik naailes in avondschool. Ik heb er 7 jaar gewoond en vele jaren gewerkt. De vele restaurantjes, het nachtleven, de leuke winkels, interessante musea, ... . Ik blijf terugkomen naar deze prachtige stad. De laatste jaren zag ik meer en meer studenten en werkmensen op de fiets met een rolltop rugzak. Hier ontstond de inspiratie voor mijn eigen rolltop rugzak. 

Tallinn - small backpack 

Tallinn, de hoofdstad van Estland is klein en misschien niet zo gekend als citytrip bestemming maar dit is onterecht. Het prachtige oude centrum, de verrassend moderne architectuur er rond, de heerlijke en betaalbare gastronomie, de moderne musea, de ligging aan de zee, ... deze stad heeft mijn hart gestolen. Mijn compacte rugzak is een eerbetoon aan de compacte stad Tallinn. 

Bangkok - fanny pack 

Na mijn studies heb ik een jaar in Thailand gewoond en kwam ik regelmatig in Bangkok. Door de warmte en drukte draag ik hier liever geen rugzak maar verkies ik een licht heuptasje. Enkel mijn hotelkaart, GSM, bankkaart en een plannetje van de stad heb je nodig om de stad te verkennen. Met de skytrain naar Silom, per waterboot naar de Wat Pho, rondsnuisteren op de Chatuchak markt en mijn smaakpapillen verwennen in Lumpini Park. I love it!